Tagg: Skära skära havre

Dricka vill jag druckit har jag drucken blir jag drucken var jag Dricka är min högsta skatt Dricka vill jag

dag och natt

Brännvin in och brännvin ut och brännvin är det bästa och fan tar den som brännvin har

och inte bjur sin nästa.

Snapsvisor

Bita bita av den så gör inga karlar nej, vi är generösa,vi och inte dom som sparar Vi tar den i en enda klunk och smuttar ej som flickor så blir det lite lättare att räkna det man dricker Fy skam, fy skam för dom som biter av den! Fy skam, fy skam

för dom som biter av den

Snapsvisor

Skära, skära havre. Vem skall havren binda? Jo, det skall allra kärasten min. Var skall jag honom finna? Jag sågen igår afton uti det klara månesken. När var tar sin, så tar jag min och så blir trollet utan. Det var rätt och det var rätt och det var rätt och lagom, att trollet fick i ringen gå för ingen ville hana. Fy skam, fy skam,

för ingen ville hana.

Julvisor